fbpx

Cupidon își pregătește arcul, iar săgețile lui vor lovi aproape toate zodiile. Cum se aranjează astrele în următoarea săptămână?

Săptămâna dragostei va fi cu multe surprize, succes pe toate planurile, dar și mici încercări, care să te pună pe jar. Unii nativi vor primi bani mulți, iar alții vor obține avansări la serviciu. Astrele recomandă tuturor zodiilor să fie atente la sănătate, să le facă surprize frumoase oamenilor dragi și să își facă planuri pentru călătoriile de primăvară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Veți avea parte de evenimente șocante pe plan personal, iar multe lucruri vă pot scăpa de sub control. Nu uitați că orice nu s-ar întâmpla, va fi spre bine. Pe plan familial lucrurile merg stabil, iar la serviciu aveți parte de câteva conflicte nesemnificative, care vor fi uitate ușor.

Taur

La serviciu dați dovadă de profesionalism, iar șefii apreciază asta. La sfârșit de săptămână primiți vestea despre o avansare. Nu neglijați membrii familiei, deoarece persoana iubită are nevoie de susținerea dumneavoastră. Mijlocul săptămânii este potrivit pentru o cină romantică sau o plimbare nocturnă.

Gemeni

Fiți atenți la anturaj și nu povestiți prea multe despre planurile pe care le aveți persoanelor pe care le cunoașteți de puțin timp. La sfârșit de săptămână plecați într-o vacanță spontană și aveți parte de emoții puternice. Unii nativi se decid să își oficializeze relația sau planifică un copil.

Rac

Astrele spun că nativii acestei zodii vor avea o energie de invidiat, vor iniția proiecte noi și vor da dovadă de curaj pentru a spune lucrurilor pe nume. Pe plan familial racii au parte de stabilitate, iar la mijlocul săptămânii o ieșire cu omul drag îi va face să se simtă și mai fericiți decât sunt.

Leu

Sunteți în negocieri și doriți să vă asociați cu cineva, așa că mare grijă la discuții. Unii nativi pot renunța la prietenii care îi nemulțumesc, iar alții simt nevoia unei noi iubiri. Miercuri discutați cu o persoană mai în vârstă din familie, care vă oferă sfaturi importante.

Fecioară

Fecioarele se îndrăgostesc și zboară printre nori. Iubirea este un sentiment minunat, dar nu uitați să gândiți la rece și coborâți pentru puțin timp cu picioarele pe pământ. La început de săptămână aveți parte de ieșiri cu prietenii.

Balanță

Nativii zodiei trăiesc un preambul în această săptămână. Însă, dacă lăsați ceva să vă doboare energia pe care o aveți acum, vă poate afecta cariera ori chiar relațiile de dragoste. Pentru unii se anunță separare sau divorț, iar pentru alții un debut sentimental.

Scorpion

Primiți luni o sumă impunătoare de bani. Fiți atenți la cumpărăturile mari și nu cheltuiți peste măsură. Persoana iubită vă surprinde plăcut și vă îndeplinește unul dintre visuri. Nu neglijați sănătatea și aveți grijă ce produse consumați.

Săgetător

Sentimentele dau peste cap toate planurile săgetătorilor. Cei mai mulți dintre ei se pot simți puțin izolați sau neglijați. Mijlocul săptămânii este momentul potrivit pentru a spune tot ce simțiți unei persoane care vă place de mult timp.Pe plan profesional săgetătorii evoluează și vin cu inovații pe placul superiorilor.

Capricorn

Nativii acestei zodii se vor confrunta cu niște probleme apărute demult, care sunt la apogeu. De asemenea, ar fi bine să nu neglijați familia și persoana iubită. Adunați-vă în weekend cu cei dragi la cină, depănați amintiri și planificați o vacanță comună.

Vărsător

Vărsătorii sunt spirite superioare, iar acest lucru se va observa în această săptămână, deoarece vor fi plini de demnitate în tot ceea ce vor face, toleranți și diplomați. La sfârșit de săptămână nativii vor primi oaspeți neașteptați și se vor bucura de surprize plăcute.

Pești

Țineți de sănătate, deoarece traversați o perioadă dificilă și ar trebui să aveți mai multă grijă de dumnevoastră. În plan personal, puteți flirta cu cineva de la serviciu. Începutul săptămânii este potrivit pentru shopping și proceduri de relaxare, sau o petrecere cu prietenii.

Articole asemănătoare

Back to top button