fbpx

Cum oprești apelurile nedorite pe WhatsApp. Metoda simplă și eficientă

Dacă obișnuiești să primești des apeluri spam de la numere necunoscute pe WhatsApp, poți utiliza o opțiune încorporată pentru a opri astfel de apeluri pe iPhone sau chiar pe Android.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

WhatsApp va înregistra în continuare detaliile acestor apeluri în fișierul „Apeluri”, astfel încât să le poți verifica atunci când ai mai mult timp.

De îndată ce activezi funcția de sunet apeluri a aplicației, aceasta va opri apelurile de la toate persoanele necunoscute care dau buzna în telefonul tău și, mai mult decât atât, în viața ta, scrie Playtech.

Mai târziu, poți vizita fila „Apeluri” a aplicației pentru a vedea care sunt acei apelanți și, eventual, pentru a-i apela înapoi, dacă dorești acest lucru.

Dacă vrei să împiedici pe cineva să te sune sau să îți trimită mesaje la modul general, tot ce trebuie să faci este să-l blochezi și rezolvi de îndată problema fără alte bătăi de cap.

Cum oprești apelurile nedorite pe WhatsApp, dacă ai un telefon iPhone sau unul cu Android

Pentru a începe să „blochezi” apelurile necunoscute de pe telefon, lansează aplicația WhatsApp pe telefonul tău iPhone sau Android.

Dacă ești utilizator  de Android, atunci uită-te în colțul din dreapta sus al WhatsApp, atinge cele trei puncte și alege „Setări”. În cazul în care, dimpotrivă, ai un iPhone, în bara de jos a aplicației poți alege „Setări”.

Apoi, selectează „Setări” din meniu, iar în pagina următoare alege „Confidențialitate”, ca mai apoi „Confidențialitate” și „Apeluri”.

În pagina „Apeluri”, activează opțiunea „Pune pe silențios apelanții necunoscuți”.

Pe viitor, dacă vrei să revii la setările inițiale, mai exact pentru a permite numerelor necunoscute să te apeleze, dezactivează opțiunea menționată anterior și totul este rezolvat.

Și cam asta e. De acum înainte, WhatsApp va opri orice apeluri efectuate de la persoane care nu sunt în lista ta de contacte sau cărora nu le-ai trimis mesaje înainte, ori pe care nu le-ai apelat tu anterior din proprie inițiativă.

Articole asemănătoare

Back to top button