fbpx

Concert Smiley la Orhei, organizat de aleșii Partidului Șor: „Cânt pentru publicul meu, nu pentru partide”

Smiley apare pe afișul de promovare a Hramului orașului Orhei, eveniment organizat de primărie. Orheiul este fieful Partidului Șor, formațiune condusă de Ilan Șor, om de afaceri condamnat la Chișinău și sancționat recent de SUA sub acuzația că acționează în interesul Moscovei. Smiley nu e sigur dacă ajunge.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primăria orașului Orhei a a anunțat că organizează un eveniment festiv cu ocazia zilelor orașului, pe 8 noiembrie. În descrierea de pe Facebook, cântărețul român Smiley este cap de afiș.

Foto: orhei.md

„Seara, începând cu ora 17.00, dăm startul unui concert efervescent, cu invitați pe măsură. Invitatul special al serii va fi interpretul din România – Smiley”, anunță Primăria Orhei.

Petrecerea este organizată sub bagheta primarului din Orhei, Pavel Verejanu, membru al Partidului Șor. De altfel, întregul raion Orhei este un fief al formațiunii politice rusofone, președintele de raion fiind Dinu Țurcanu, membru al aceluiași partid.

Smiley: „Sunt un muzician fără afiliere politică”

Contactat de Libertatea, Smiley spune: „momentan nu pot să confirm că voi participa la evenimente în următoarele zile din cauza unei situații medicale”. 

Întrebat dacă a cunoscut organizatorii evenimentului în momentul în care a semnat contractul, artistul român spune că nu se implică în astfel de chestiuni și le lasă în grija staffului său.

„În ceea ce privește organizatorii concertelor mele, în general, nu pot să vă furnizez informații, pentru că echipa de booking se ocupă de aceste contracte. După cum știți, eu sunt un muzician fără afiliere politică. Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide”, a declarat Smiley.

 

Articole asemănătoare

Back to top button