fbpx

Cele mai frumoase apusuri din lume: Care sunt destinațiile recomandate pentru a privi asfințitul

Pentru vânătorii de apusuri de soare, acesta este locul perfect pentru vacanță: Bali. A fost declarată cea mai bună destinație din lume pentru privi asfințitul. Postările de pe Instagram i-au adus insulei din Indonezia locul întâi la capitolul apusuri de soare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Destinația adună peste 182.000 de postări pe Instagram făcute de turiști sau localnici la apus. Cele mai bune locații pentru a urmări apusurile din Bali sunt plajele de pe țărmul vestic, cu priveliști care prezintă adesea temple istorice, scrie AlephNews.

Satul Oia din nordul insulei Santorini e cel mai bun loc pentru a privi apusul. Titan Travel recomandă iubitorilor de apusuri plajele din Cala Conta, Ibiza. Apusurile din insula grecească Santorini ocupă locul al doilea în top, cu peste 150.000 de postări pe Instagram care marchează acest moment magic al serii. Satul Oia din nordul insulei este cel mai popular loc. De aici poți admira bisericile cu domuri albastre ale orașului în lumina portocalie a apusului.

Urmează Ibiza. Insula mediteraneană a Spaniei, Ibiza, se situează pe locul 3 cu peste 120.000 de postări dedicate frumoaselor nuanțe portocalii, roz, mov și roșii care îi luminează cerul în fiecare seară. Unele dintre cele mai bune priveliști din Ibiza pot fi găsite pe plajele din Cala Conta și pe malurile Golfului San Antonio. Pe locul 4 și 5 avem 2 destinații Maui din Hawaii și San Diego.

Articole asemănătoare

Back to top button