fbpx

Ar fi adus ilegal mărfuri de circa 200.000 de lei din Ucraina și intenționa să le comercializeze. Vameșii au dat peste cap planurile unui bărbat

Mai multe loturi de haine, încălțăminte, tehnică de uz casnic, produse alimentare și alte mărfuri de larg consum, fără acte de proveniență, au fost depistate de vameși în autoturismul unui cetățean ucrainean. Valoarea totală a bunurilor este de 200.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc pe traseul Slobozia Mare – Vulcănești, după ce echipele mobile au oprit pentru verificări un autovehicul de marca Mercedes Sprinter, despre care aveau suspiciuni că ar fi implicat în trafic ilicit de mărfuri.

În rezultatul controlului efectuat, angajații vamali au depistat, în compartimentul marfar și în salonul microbuzului, bunuri de larg consum în cantități comerciale și fără niciun act confirmativ.

Șoferul este cercetat pentru introducerea ilegală a mărfurilor în scopul eschivării de la achitarea plăților vamale și comercializării neautorizate. Bunurile au fost ridicate, iar cazul este transmis subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislație.

Articole asemănătoare

Back to top button