fbpx

Apel la donații pentru cazul tinerei ucise în accidentul din Sîngera, care a lăsat în urmă o fetiță de 6 ani

Tânăra tragic decedată în accidentul provocat de o polițistă beată în Sîngera, Valentina Bivol, va fi condusă pe ultimul drum mâine. În urma acestei tragedii, o fetiță de 6 ani rămâne fără mamă, iar familia se confruntă cu dificultăți financiare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rudele Victoriei Bivol au deschis un cont bancar pentru a strânge fonduri ce vor fi folosite pentru a ajuta familia îndurerată să facă față dificultăților financiare ce au apărut în urma acestei tragedii.

„O zi de sărbătoare s-a transformat într-o tragedie pentru o întreagă societate, după ce o polițistă beată a lovit trei pietoni pe trotuar, iar una dintre victime a murit pe loc.

Valentina Bivol era o tânără mămică și avea toată viața înainte, însă în seara de 28 august i-a luat zilele pe crunt și devreme… O mamă, soție, soră, fiică și prietenă devotată – așa o descriu apropiații devastați de durere.

A lăsat în urmă o fetiță de 6 anișori și un soț iubitor, toți apropiații îi vor simți lipsa. Petru Bivol, soțul Valentinei, s-a pomenit într-o clipă fără soție, și cu un copil mic în brațe, care nu înțelege ce se petrece și unde e mama…

În aceste grele momente el are nevoie de suportul și ajutorul întregii societăți pentru a face față unei realități crunte și de a-și crește copilul.”, se arată în mesaj.

Cei dornici să ofere ajutor și sprijin familiei îndurerate a Valentinei Bivol au posibilitatea să doneze AICI.

Valentina Bivol va fi înmormântată mâine, în urma accidentului grav produs în Sîngera. Accidentul a fost provocat de o polițistă în vârstă de 22 de ani care se afla sub influența alcoolului. În urma impactului, două minore, în vârstă de 6 și 17 ani, au fost spitalizate.

Articole asemănătoare

Back to top button