fbpx

Antreprenoriat, robotică și programare. O organizație non-guvernamentală oferă studii gratuite pentru copiii din toată țara

Asociația obștească Best Coders este o organizație care își propune să antreneze copiii din toate colțurile țării în domenii precum programarea, IT-ul și crearea jocurilor sau a programelor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inițiatorii proiectului cred că este util ca părinții să transforme statul la calculator a micuților într-o ocupație utilă, ținând pasul cu modernizarea și evoluția tehnologiilor.

De asemenea, organizatorii menționează că ocupații precum programarea întăresc gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor din diferite domenii.

Studiile sunt astfel concepute încât să contribuie la încurajarea dialogului și la dezvoltarea gândirii critice a copiilor. Educația BestCoders înlătură limitările copiilor și le înlocuiește cu descoperirea, surprinderea, investigația, creația, inovația, ingeniozitatea și formează spiritul critic. Copiii vor învăța să scrie cod, să creeze site-uri, jocuri, aplicații și roboți, sau să intre în contact cu tehnologia într-un cadru informal, prietenos și creativ.

Copiii înscriși în program vor avea ocazia să studieze adițional bazele antreprenoriatului, etică, legislație, matematică, limbi străine și mecanică.

Cursurile sunt gratuite, iar înscrierile se pot face aici. De asemenea, pentru mai multe detalii puteți accesa pagina de Facebook al proiectului.

Articole asemănătoare

Back to top button