fbpx

A venit să-i transmită un colet soțului din pușcărie, dar a fost și ea încătușată. O femeie din Orhei, reținută pentru trafic de ființe umane

O femeie de 35 de ani, originară din Orhei, condamnată în anul 2018 la 17 ani de pușcărie pentru trafic de copii, a fost reținută de polițiști în timp ce urma să transmită un colet soțului, care-și ispășește pedeapsa în Penitenciarul nr. 9. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suspecta a fost anunțată în căutare pentru comiterea infracțiunii de trafic de minori în scop de exploatare sexuală comercială, comisă împreună cu soțul. Cuplul a fost condamnat în luna martie 2018, în privința soțulului fiind emisă o sentință de condamnare la 20 ani privațiune de libertate, însă soția nu s-a prezentat atunci la judecată.

În urma efectuării acțiunilor de urmărire penală s-a stabilit că soții, în perioada anilor 2016-2017, au profitat de vulnerabilitatea mai multor minore, pe care le-au impus să se prostituieze. Victimele erau adăpostite în apartamente din municipiul Chişinău, plasând anunţuri pe site-uri de publicitate cu pozele acestora, după care fiind supuse exploatării sexuale contra plată de către mai mulţi bărbaţi.

În privința femeii sunt pornite încă trei cauze penale pentu trafic de ființe umane, în cadrul cărora au fost identificate alte 5 victime cu vârsta cuprinsă între 22-28 ani. Pentru comiterea acestei infracțiuni legea prevede pedeapsă până la 15 ani privațiune de libertate.

Articole asemănătoare

Back to top button