fbpx

A garantat pentru Andronachi: Cât a plătit un primar din Cahul pentru eliberarea ex-deputatului

Primarul satului Găvănoasa din raionul Cahul, Vadim Ivanov, unul dintre cele patru persoane, care au depus garanții pentru fostul deputat democrat, Vladimir Andronachi, pentru ca acesta să fie eliberat din arest la domiciliu, susține că îl cunoaște personal pe fostul deputat democrat de mulți ani, iar anterior, Andronachi l-ar fi ajutat într-o problemă personală, scrie TV8.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Îl cunosc foarte bine și de mulți ani și de aceea eu cred că dânsul o să stea liniștit și o să se ducă și o să răspundă pentru ceea ce a făcut, să dovedească că nu e adevărat sau dacă e adevărat, justiția să-și facă treaba mai departe. Eu cred că e posibil să-l cerceteze și în libertate, fără să stea arestat la domiciliu sau în altă parte… El cândva într-o problemă personală m-a ajutat foarte mult și eu am găsit de cuviință să-i răspund”, a spus Ivanov.

Cât despre cele patru cereri și faptul că au fost anexate și patru ordine de plată în sumă totală de 22 de mii de lei, depuse pe contul instanței de judecată, Ivanov spune că personal a dat 7.000 de lei. De asemenea, primarul spune că nu a primit nicio mită pentru asta, iar toate aceste speculații sunt „prostii”.

„Prostii adevărate. Eu nu am primit mită de la nimeni și pe mine nu mă cumpără și eu nu mă vând”, a zis Ivanov.

„Dacă e vinovat să răspundă, dar dacă nu, să stea lângă familie”, a conchis primarul Vadim Ivanov.

Primarul satului Găvănoasa din raionul Cahul, Vadim Ivanov, a ocupat fotoliul în urma alegerilor locale din 2019.

Articole asemănătoare

Back to top button