fbpx

Luptătoarea Mariana Drăguțan a devenit vicecampioană europeană

Luptătoarea Mariana Draguțan a obținut medalia de argint la Campionatul European de la București. Anunțul a fost făcut de Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sportiva din R. Moldova a dispus de maghiara Roza Szenttamasi și poloneza Roksana Zasina, dar în finala categoriei de greutate 55 kg a cedat în fața româncei Andreea Beatrice Ana.

„Discipola antrenorilor Petru și Andrei Chiperi și-a inclus în palmares titlul de vicecampioană continentală, după ce a trecut în sferturile de finală de Roza Szenttamasi din Ungaria (2-0), iar în semifinale a învins-o spectaculos pe poloneza Roksana Marta Zasina (6-5). În finala categoriei de până la 55 kg, Mariana Draguțan a cedat în fața luptătoarei din România, Andreea Beatrice Ana”, anunță Ministerul Educației și Cercetării.

Aceasta este a treia medalie obținută de lotul național de lupte la Campionatul European, rezervat seniorilor, după ce anterior Artiom Deleanu (55kg) și Victor Ciobanu (60 kg) au cucerit medaliile de aur, și respectiv argint, în proba de greco-romane.

Articole asemănătoare

Back to top button