fbpx

video | În Odesa, oamenii încarcă nisip în saci pe ritmuri de rock. Reacția lui Bon Jovi la auzul piesei sale, „It’s My Life”

Zeci de oameni încarcă nisip pe o plajă din Odesa pentru a face fortificații necesare în cazul unei invazii rusești în oraș, iar un toboșar acompaniază activitatea cântând melodia „It’s My Life” a formației Bon Jovi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Video-ul a fost urcat pe pagina de Facebook chiar de Bon Jovi. „Asta e pentru cei care-și apără pământul” – a scris artistul, citând chiar din versurile cântecului.

Solistul trupei, Jon Bon Jovi este un susținător al cauzei Ucrainei, el postând recent pe pagina sa de Instagram videoclipul în care Arnold Schwarzenegger vorbește despre războiul din Ucraina, scriind scurt: „Slava Ukraini!”

Consiliul municipal Odesa a acuzat luni armata rusă că a bombardat clădiri rezidențiale care se află la periferia acestui oraș strategic de la Marea Neagră, potrivit BFM TV.

Este pentru prima oară când Odesa este atacată, de la începutul invaziei ruse în Ucraina. „Sunt clădiri rezidențiale unde trăiesc oameni pașnici”, a acuzat primarul orașului, Ghenadi Truhanov, potrivit g4media.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button