fbpx

Cinci avioane care zburau spre Ucraina au aterizat de urgență la Chișinău

Cinci avioane care zburau spre Ucraina au aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional Chișinău. Motivul este blocarea spațiului aerian din Ucraina, în contextul operațiunilor militare care au loc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Aeroportului, Rodica Rusu, este vorba despre avioane din Azerbaidjan, Georgia, Emiratele Arabe Unite și Uzbekistan.

Avioanele au aterizat din noapte spre dimineță, iar zborurile erau operate de Compania Malo. Avioanele trebuiau să zboare spre Ucraina, dar din motiv că acolo a început războiul, spațiul aerian a fost închis.

Alte știri despre atacul Rusiei asupra Ucrainei:

video | Discursul lui Putin, după începutul invaziei Ucrainei: „Scopul este de a proteja oamenii de către regimul de la Kiev”

„Chișinăul a făcut planul în caz că mai multe persoane vor avea nevoie de refugiere”. Ceban, în contextul conflictului Rusia-Ucraina

video | Mesajul președintelui ucrainean Zelenski, după atacul Rusiei: „Fără panică. Suntem puternici. Suntem pregătiți pentru tot”

ultima oră, video | Sandu: „Guvernul va cere Parlamentului declararea stării de urgență”. Anunțurile președintei

Petrolul trece de 100 de dolari pe baril pentru prima dată din 2014, iar prețul gazului a crescut cu 35% după atacul în Ucraina

Reacția dură a liderilor europeni, după atacul Rusiei asupra Ucrainei: „O zi neagră pentru Europa”

„Se zguduie și casa”, „credeam că tună”. Zgomotele exploziilor din Ucraina, resimțite în mai multe localități din R. Moldova

Piețele crypto se prăbușesc, iar preţul spot al aurului a crescut cu 2,1%, după invazia Ucrainei

RUSIA INVADEAZĂ UCRAINA cu avioane, tancuri și nave militare. Belarus s-a alăturat atacului

„Мама, папа, я вас люблю”. Înregistrarea emoționantă a unui soldat ucrainean pentru părinții săi

Articole asemănătoare

Back to top button