fbpx

video | Discursul lui Putin, după începutul invaziei Ucrainei: „Scopul este de a proteja oamenii de către regimul de la Kiev”

Președintele rus, Vladimir Putin, a anunțat despre invazia forțelor militare rusești în Ucraina, în dimineața zilei de joi, 24 februarie, în jurul orei 5:30. Potrivit lui, scopul operațiunilor este de „a proteja omaneii care au fost supuși abuzurilor din partea regimului de la Kiev”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Oamenii din republicile din Donbas au cerut Rusiei ajutor. În acest sens, am decis derularea unei operațiuni militare speciale. Scopul ei este de a proteja oamenii care au fost ținta abuzurilor, genocidului din partea regimului de la Kiev timp de opt ani, și în acest scop vom face eforturi pentru demilitarizarea și denazificarea Ucrainei, dar și aducerea în fața justiției a celor care au comis numeroase crime sângeroase împotriva civililor, inclusiv cetățeni ai Rusiei”, a spus Putin.

Putin a amintit că Rusia rămâne una dintre cele mai puternice puteri nucleare de pe planetă, așa că niciun potențial agresor nu ar trebui să aibă îndoieli că va fi învins – un avertisment împotriva unei intervenții externe.

„În acest sens, nimeni nu ar trebui să aibă îndoieli că un direct atac asupra Rusiei va duce la o înfrângere și la consecințe grave pentru agresor”, a mai spus Putin.

Clipul difuzat de Rossia24 a fost publicat în dimineața zilei de azi, 24 februarie, în jurul orei 04:45, dar ar fi fost înregistrat la data de 21 februarie.

Citește și: video, foto | RUSIA INVADEAZĂ UCRAINA cu avioane, tancuri și nave militare. Belarus s-a alăturat atacului

Articole asemănătoare

Back to top button