fbpx

video | „Avem un cuvânt greu de spus”. Platforma DA va participa la alegerile din Chișinău și a lansat un apel către alte partide

Platforma DA anunță că a decis să participe la alegerile locale din muncipiul Chișinău, care vor avea loc în perioada octombrie-noiembrie 2023.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, președintele formațiunii, Dinu Plîngău, a inițiat un apel de colaborare către alte partide pro-europene pentru identificarea unui candidat comun la alegeri.

Declarațiile au fost făcute cu ocazia ședinței de duminică a Consiliului Național Polici.

Pentru alegerile din mun. Chișinău vor fi depuse toate eforturile pentru o alianță mai largă a forțelor pro-democratice și pro-europene. Deja a fost inițiat un proces de consultare cu alte partide extraparlamentare în vederea unei construcții electorale mai largi în jurul Platformei DA atât pentru Consiliul Municipal Chișinău, cât și pentru identificarea unui candidat la funcția de primar general al capitalei”, a declarat Plîngâu.

Vă îndemnăm să fiți cu ochii pe noi, să ne ajutați să facem o altfel de politică”, a adăugat acesta.

Fostul deputat a anunțat și despre crearea Organizației teritoriale Chișinău a partidului, dar și despre alegerea lui Chiril Moțpan la cârma organizației.

Articole asemănătoare

Back to top button