fbpx

Ambasadorul Marii Britanii în R. Moldova, despre suspendarea licențelor celor șase televiziuni: CA a arătat nereguli ceea ce înseamnă că decizia a fost una corectă

Ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, Steven Fisher, a declarat că decizia Comisei pentru Situații Excepționale (CSE) de a suspenda temporar licența de emisie a șase posturi TV a fost una corectă, așa cum raportul Consiliului Audiovizualului a arătat nereguli.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dreptul la libera exprimare este important, dar când există bănuieli că anumite lucruri nu au fost respectate, în anumite circumstanțe, autoritățile pot lua decizii de a suspenda instituții de presă. Noi ave încredere în autoritățile Republicii Moldova că vor decide la modul practic cum se manifestă aceste posturi de televiziune”, a spus Steven Fisher, într-un interviu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Amintim că, Comisia pentru Situații de Urgență a decis pe 16 decembrie să suspende licențele de emisie a șase posturi de televiziune. Acestea sunt: Primul în Moldova, RTR Moldova, Accent TV, NTV Moldova, TV6 și Orhei TV.

Articole asemănătoare

Back to top button