fbpx

foto | Mai mulți tineri au lansat o campanie prin care își îndeamnă semenii să iasă la vot: „Nu lăsa pe 2024!”

Duminică, 8 noiembrie, a fost lansată campania „Plus un Tânăr”. Inițiativa vine din partea reprezentanților Consiliilor raionale și municipale de tineret, membri ai organizațiilor nonguvernamentale și activiști civici.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acțiunea de duminică a adunat concomitent câte 15-30 de tineri din Chișinău, Glodeni, Anenii Noi, Rezina, Drochia, Șoldănești, Orhei, Florești, Soroca, Căușeni, Fălești și Ocnița. Aceștia au ieșit în centrul localității lor cu slogane motivaționale și au intrat într-o conferință online, distribuită live pe Facebook, abordând oportunitățile, potențialul tinerilor din localitatea lor și îndemnând tinerii să voteze în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Organizatorii precizează că inițiativa este apolitică, venită de la tineri și destinată tinerilor. Aceasta își propune motivarea și mobilizarea cetățenilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani să-și exercite dreptul la vot.

În cadrul campaniei urmează să se desfășoare mai multe challenge-uri, să fie distribuit filmulețe, postări informative pe social media, dar și să se organizeze flashmob-uri și ateliere la nivel național.

Mai multe detalii găsiți pe paginile de Facebook sau Instagram a campaniei.

Articole asemănătoare

Back to top button