fbpx

meteo | Pregătim ochelarii de soare sau scoatem sania din pod? Vezi ce temperaturi se vor înregistra în weekend

Încet încet iarna își intră în drepturi și îi permite gerului aprig să ne piște de obrăjori. Prognoza pentru următoarele două zile nu este deloc îmbucurătoare pentru amatorii de soare și căldură. În prima zi a acestui weekend vom avea temperaturi cu plus, însă duminică vremea se răcește. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform prognozelor Serviciului Hidromoteorologic de Stat, sâmbătă, temperaturile minime vor oscila între +2 și +5 grade Celsius la nordul țării, iar maximele – între +5 și +8. În aceeași zi, la centru se vor înregistra temperaturi minime între +3 și +6, iar maximele – între +6 și +9  grade. La sud, vor fi minime între +4 și +7, iar maximele – între +7 și +10 de grade Celsius.

Tot pe 30 noiembrie în toate regiunile țării, vântul va sufla spre nord-vest cu o viteză de 3-8 km/h, iar presiunea atmosferică va fi una normală.

În cea de-a doua zi a weekendului, temperaturile minime vor oscila între -5 și -2 grade Celsius la nordul țării, iar maximele – între 0 și +3. În aceeași zi, la centru se vor înregistra temperaturi minime între -4 și -1, iar maximele – între +1 și +4  grade. La sud, vor fi minime între -3 și 0, iar maximele – între +2 și +5  grade Celsius. Duminică, vântul va sufla spre sud-est cu o viteză de 9 km/h, iar presiunea atmosferică va fi una ridicată.

Articole asemănătoare

Back to top button