fbpx

video | Golden Buzz! O profesoară din Chișinău a făcut istorie la „Românii au talent”

Violeta Botezatu, o profesoară de cobză Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, a impresionat juriul de la „Românii au talent”, fiindu-i oferit „Golden Buzz” – cel mai mare cadou pe care jurații îl pot face, prin care concurentul este trimis automat în semifinale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ai intrat în toate simțurile mele cu vocea ta. Nu m-am înșelat pentru că de când ai intrat am simțit că o să fie un moment fenomen. Sunt extrem de sinceră. Mă simt de parcă tu mi-ai făcut cel mai frumos cadou. Îți mulțumesc!”, a spus Andra.

Doamna Violeta, trebuie să recunosc că puține momente de la Românii au talent m-au răvășit așa cum m-a răvășit momentul dumneavoastră, în sensul bun al cuvântului. Nu mi-a fost dat să aud o astfel de voce și o astfel de interpretare până acum, Nu m-am așteptat, mă simt ca lovit de tren”, a dezvăluit și Bobonete.

Mărturisesc că sunt în aceeași stare în care m-ai lăsat din clipa în care ai atins clapele pianului. Am fost cucerit de la primele acorduri când nu m-am prins încotro te duci. După care am fost vrăjit pur și simplu de timbrul cu care ai atacat Lie Ciocârlie. Practic ai făcut tot ce ai vrut cu noi”, a spus Andi Moisescu înainte de a-i acorda Violetei Botezatu Golden Buzz.

Violeta Botezatu are 40 de ani, este o artistă talentată din Chișinău și a trăit o poveste muzicală impresionantă. Totul a început când avea doar 7 ani, iar părinții ei au înscris-o la o școală din comuna lor pentru a studia acordeonul. A fost un început promițător, iar pasiunea pentru muzică a continuat să crească.

După un an, Violeta a primit sfatul să se înscrie la un liceu de muzică, unde a studiat pianul, cobza și alte discipline muzicale, totul timp de 12 ani. Chiar și așa, setea ei de cunoaștere nu s-a oprit aici. A urmat studii la Conservatorul din Chișinău, specializându-se în cobză și pian.

Potrivit protv.ro, viața ei muzicală a luat o întorsătură interesantă când a fost selectată să cânte la pian într-o asociație muzicală din Italia, acolo unde a avut ocazia să își pună în valoare talentul și să încânte publicul.

La vârsta de 30 de ani, Violeta a decis să continue să-și dezvolte abilitățile și s-a înscris la Conservatorul din Veneția, la secția de canto academic. În timpul șederii sale în Veneția, a cântat chiar și pe gondole, acompaniindu-se la acordeon.

În 2020, Violeta s-a întors în Moldova și a inițiat un proiect solo. În prezent, este profesoară de cobză Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, continuând să împărtășească pasiunea pentru muzică cu tinerii talentați.

Articole asemănătoare

Back to top button