fbpx

video | Angelina Jolie a postat pe Instagram un videoclip despre refugiații aflați la granița cu R. Moldova

Faimoasa actriță Angelina Joie a postat pe contul ei de Instagram un videoclip despre situația de la punctul de trecere al frontierei de la Palanca, unde au ajuns o mulțime de refugiați ucraineni.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Peste 50 000 de oameni au fugit din Ucraina în mai puțin de 48 de ore. Colegii mei de la Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) au trimis acest videoclip din Republica Moldova, de la granița cu Ucraina”, a scris actrița americană pe Instagram.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Videoclipul prezintă situația actuală de la PTF Palanca, iar reprezentatul UNHCR subliniază atitudinea impresionantă a autorităților din țara noastră față de refugiați, dar și a populației locale, care le-a întins o mână de ajutor.

„Situația de aici este cu totul sfâșietoare. Mii și mii de refugiați ucraineni au ajuns în Republica Moldova în ultimele 36 de ore. Aici sunt copii și femei, numărul lor continuă să crească, iar autoritățile moldovenești au demonstrat o atitudine impresionantă față de problemele acestor oameni. Au ușurat procedura de intrare în țară. Nu este nevoie de pașaport. Pot intra liber pe teritoriul Moldovei. Populația locală a venit aici să le ofere ajutor refugiaților”, a declarat Roland Schilling, reprezentantul UNHCR Europa.

Video: Angelina Joilie via Instagram

Articole asemănătoare

Back to top button