fbpx

Jurnalist francez: Neymar nu se antrenează aproape deloc, ajunge într-o stare jalnică, în pragul alcoolismului

Neymar (30 de ani), starul lui PSG, a fost titular pentru parizieni în înfrângerea umilitoare cu AS Monaco, 0-3, în etapa #29 din Ligue 1. Brazilianul a avut din nou un meci fără realizări, iar jurnalistul Daniel Riolo de la RMC Sport susține că a găsit explicațiile căderii lui Neymar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit lui Riolo, decarul lui PSG este în conflict atât cu clubul, cât și cu vestiarul. Neymar, pentru care parizienii plăteau 222 de milioane de euro în 2017, a reușit să marcheze 5 goluri în acest sezon, în 21 de meciuri în toate competițiile.

„Neymar nu se mai antrenează aproape deloc, ajunge într-o stare jalnică, în pragul alcoolismului. Neymar vrea să se răzbune pe PSG. Există o ruptură totală cu clubul și vestiarul.

Fanii lui PSG nu dau doi bani pe prostiile lui Neymar. Trebuie să plece, distruge clubul. Fanilor lui PSG nu le pasă că nu o duce bine, din cauza documentarului său de pe Netflix și toate aceste lucruri. Trebuie să-i semneze cecul (n.r – conducerea lui PSG) și să-l lase să plece. Face mult rău în interiorul clubului”, a spus Daniel Riolo la RMC Sport, potrivit gsp.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button