fbpx

foto | Opt culori care sunt în vogă în 2023. Vezi dacă le ai în garderoba ta

Siluetele la modă sunt doar jumătate din succesul imaginii. Uneori, un lucru de bază simplu arată avantajos dacă alegi culoarea potrivită. În 2022, pariem pe nuanțe luminoase, dar va continua această tendință în sezonul viitor? Am eliminat baza evidentă (negru, alb, bej) din ecuația modei și vă invităm să studiați ghidul celor mai la modă nuanțe ale anului 2023, scrie graziamagazine.ru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Albastru

În 2022, albastrul strălucitor s-a estompat în fundal din cauza boom-ului fucsia și al verdelui bogat. După un astfel de „răgaz”, culoarea intră în tendințele modei cu o vigoare reînnoită. Mizați pe o nuanță curată – nu prea întunecată, nici prea deschisă. Arată deosebit de avantajos în combinație cu gri și orice culori atenuate cu un subton rece – de la liliac la verde praf.

Galben

Sunny este asociat cu ceva ultra-luminos, dar, de fapt, este o nuanță moale de galben care amintește de primele raze de dimineață. Amintiți-vă, nu are un subton cenușiu. Această nuanță delicată și adâncă este cea care va înlocui galbenul strălucitor care a fost la modă anul acesta. Poate fi combinat cu negru, și cu gri, și cu ciocolată și cu albastru – așa că cel puțin un lucru din această culoare ar trebui să apară în garderoba ta.

Verde pastelat

În fiecare an verdele devine din ce în ce mai modest. Dacă în 2021 am ales o nuanță strălucitoare, iar în 2022 – pe bază de plante, acum este timpul pentru opțiuni blânde. Poate fi cea mai dezactivată versiune de mentă, verde deschis și măsline. Pentru a obține efectul dorit, mizați pe haine din țesături fără greutate și translucide, care în plus vor „pacifia” culoarea.

Roz

Fuchsia, desigur, a făcut o adevărată revoluție a modei în 2022, dar, la fel ca toți eroii, este timpul ca ea să se retragă. Înlocuiți nuanța bogată va fi roz pal. Oricare dintre manifestările sale va face – de la bomboane la praf. Combinați roz moale cu flori dintr-o paletă deschisă sau diluați una închisă. Apropo, această nuanță este un element indispensabil al stilurilor de bani vechi și baletcore la modă.

Albăstrea

Obișnuiam să credem că albastrul de floarea de colț este prea delicat, dar aceasta este o nuanță îndrăzneață, distinctă. Combină nuanțe de violet și albastru, făcându-l versatil pentru orice tip de culoare. Pentru un look trendy, mizați pe o fundă totală din țesătură groasă sau pe o rochie zburătoare cu abstracțiuni.

Coral

De foarte mult timp, această nuanță a fost considerată un anti-tendenți – se referea la imagini de la începutul anilor 2010. Acum coralul are o a doua șansă, deoarece aproape fiecare designer din ultima lună a modei a adăugat o fundă similară colecției. Culoarea nu este ușor de stilizat, așa că este mai bine să alegeți look-uri monocrome sau să echilibrați tonul portocaliu cu unul nud.

Stacojiu

Una dintre puținele culori care deține pentru al doilea an consecutiv titlul de „cel mai la modă”. Roșu saturat nu este despre agresivitate, ci despre încredere și curaj. Apropo, el este cel care poate da o a doua viață lucrurilor în fuchsia – combinația acestor două nuanțe arată în continuare elegantă.

Roșu Carmin

Această listă ar fi incompletă fără culoarea principală a anului – Viva Magenta. Există un stereotip că astfel de nuanțe complexe adaugă ani în plus, dar totul ține de textura hainelor. Alegeți din piele, materiale groase pentru costum sau țesături metalice în această paletă și veți avea cel mai la modă aspect al sezonului.

 

Articole asemănătoare

Back to top button