fbpx

foto | Cum arată interiorul unui iaht în valoare de 84 milioane de lire sterline. Chiria pe o săptămână costă o avere

Un mega iaht rusesc impresionează prin luxul oferit, dar și prin lungimea uimitoare de 72 de metri. Nava de lux, supranumită Cloudbreak, după un recif din suful Pacificului, valorează 84 de milioane de lire sterline, închirierea ei costă aproximativ 644.000 de lire sterline pe săptămână și poate călători cu o viteză maximă de 15 noduri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

A fost construit în 2016 de Abeking & Rasmussen, un șantier naval german și este deținut de Alexander Svetakov, un dezvoltator imobiliar rus, a cărui avere ajunge la 2,2 miliarde de lire sterline.

sursă foto: burgessyachts

Iahtul poate găzdui până la 12 persoane și are un dormitor matrimonial, trei cabine cu paturi duble și două cu paturi de o persoană. De asemenea, superiahtul poate transporta până la 22 de membri ai echipajului., scrie digi-life.tv.

sursă foto: burgessyachts

Descrisă precum „combinația perfectă de performanță și lux”, nava are propria sală de gimnastică cu un balcon mare, precum și un „centru de wellness” și piscină.

De asemenea, vine cu un turn de observare și un elicopter. Iahtul operează în principal în Europa de Nord și în Marea Mediterană.

Cei de la bordul iahtului pot fi răsfățați cu masaje, acupunctură sau antrenament personal de la membrii echipajului. Există, de asemenea, o colecție extinsă de echipamente de apă, inclusiv jet-ski-uri, caiace și echipamente pentru surfing.

Interiorul impresionant a fost creat de designerul francez, Christian Liaigre.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button