fbpx

video | Trump și-a îndemnat susținătorii să plece acasă în mod pașnic: Vă iubim, sunteți foarte speciali

Președintele în funcție al SUA, Donald Trump, a transmis un mesaj pe Twitter, în care și-a îndemnat susținătorii care au recurs la violențe la Capitoliu să meargă acasă în mod pașnic. Trump a făcut din nou referire la presupuse „fraude la alegeri”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vă cunosc durerea, știu că sunteți dezamăgiți. Ne-au fost furate alegerile. A fost o victorie uriașă și toată lumea știe, în special cei din cealaltă tabără, dar trebuie să mergeți acasă acum. Trebuie să fie pace, să avem lege și ordine, să respectăm minunații noștri oameni. Nu vrem ca nimeni să fie rănit.

Este o perioadă foarte grea. N-a mai fost niciodată așa, când se întâmplă un astfel de lucru, în care să ne ia totul, de la mine, de la voi, de la țara noastră. Acestea au fost alegeri fraudate, dar nu putem intra pe mâna acestor oameni. Trebuie să avem pace.

Mergeți acasă, vă iubim, sunteți foarte speciali. Ați văzut ce se întâmplă, felul cum alții sunt tratați, într-un mod foarte rău. Dar știu cum vă simțiți. Așa că, mergeți acasă în pace”, a spus Donald Trump.

Alte știri la subiectul evenimentelor din 6 ianuarie de la Washington:

video | „Acesta nu e protest, ci o insurecție”. Biden se arată șocat de violențele de la Washington: Lumea se uită la noi

live, update | Garda Națională și forțele speciale, chemate la Capitoliul SUA. O bombă a fost distrusă, iar o femeie a fost împușcată

video | Momentul în care trumpiștii au intrat în Capitoliul SUA

video | Ciocniri violente în Congresul de la Washington. Susținătorii lui Trump au intrat cu forța în Capitoliu, unde a început validarea rezultatulor alegerilor

Trump, înainte ca Congresul să se expună asupra validității scrutinului: „Nu vom recunoaște niciodată înfrângerea. Am câștigat aceste alegeri”

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button