fbpx

video | Taylor Swift, Selena Gomez și Shawn Mendes au strălucit la American Music Awards. Cum a decurs evenimentul și care au fost cele mai incendiare momente?

În seara de 24 noiembrie, cei mai mari artiști din lume și „icoane ale culturii pop” s-au reunit pentru a onora idolii, nou-veniții pe piața muzicală la „American Music Awards 2019”. Artistul vânzător multi-platină Ciara a găzduit spectacolul și a dat startul nopții cu o interpretare a ei, noul single, „Melanin”. Spectacolul a fost transmis în direct de la Teatrul „Microsoft” din Los Angeles.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Taylor Swift este destinatara premiului Artist Decade și cea care a adus în vizorul publicului din întreaga lume cele mai mari hituri din ultimii zece ani, inclusiv „The Man”, „Love Story”, „Blank Spae”, „Shake It Off”, unde i s-au alăturat Halsey și Camila Cabello și „Lover”. După ce i-a fost înmânat premiul, Taylor a ținut un discurs emoționant, spunându-le fanilor că toți artiștii își doresc un singur lucru: să creeze ceva ce durează în timp. De asemenea, cântăreața le-a mulțumit pentru „timpurile distractive, incredibile și emoționante”, și nenumăratele amintiri pe care i le-au făcut cei ce o suțin de-a lungul anilor. După ce a câștigat șase premii în seara respectivă, Swift a înregistrat și recordul de lungă durată al celor mai multe victorii ale American Music Award din toate timpurile.

Ediția de anul acesta a fost o seară emoționantă și pentru Selena Gomez, care a interpretat noile sale piese, „Lose You To Love Me” și „Look At Her Now”. Artista de la Breakout, Billie Eilish, a zdrobit primul ei spectacol de premiere cu o redare înflăcărată a „All the good girls go to hell.” Noaptea a fost plină de colaborări incredibile, inclusiv premiera mondială de televiziune a Christinei Aguilera și noul single „Fall On Me” al lui Great Great World, plus o performanță electrizantă de la Post Malone cu Ozzy Osbourne, Travis Scott și WATT pentru premiera mondială TV  „Take What You Want”. Spectacolul a inclus spectacole suplimentare de la Camila Cabello cu „Living Proof”, Shawn Mendes & Cabello cu „Señorita”, Dua Lipa cu „Don’t start now” și Halsey cu „Graveyard”.

Noaptea a luat sfârșit, cu întreaga audiență în picioare pentru revenirea Shaniei Twain pe scena American Music Awards, pentru prima dată în 16 ani.

 

Articole asemănătoare

Back to top button