fbpx

video | Primul mesaj pe Twitter al lui Donald Trump după ce a anunțat că are coronavirus

Președintele Donald Trump a ajuns vineri după-amiază la Centrul Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, și la scurt timp după aceea a postat pe contul de Twitter un scurt mesaj video, înregistrat la Casa Albă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a anunțat că se internează și le-a mulțumit americanilor pentru sprijin. Președintele a precizat că și Melania Trump se simte bine, iar vizita la spital este pentru a se asigura că „lucrurile merg bine”.

Donald Trump a anunțat joi seara că a efectuat testul de depistare a infecției COVID-19, iar rezultatul a ieșit pozitiv. De atunci, președintele, care este un mare amator al comunicării pe Twitter, nu a mai postat niciun mesaj până la internarea sa, vineri după-amiază.

Tăcerea președintelui a generat îngrijorare și a dat naștere unor speculații că starea sa ar fi mai gravă decât „simptomele ușoare” despre care au vorbit oficiali ai administrației. În plus, președintele a primit o doză dintr-un medicament experimental pe bază de anticorpi, care încă nu a fost autorizat.

Articole asemănătoare

Back to top button