fbpx

video | Donald și Melania Trump, prima apariție în public după alegerile prezidențiale din SUA

Donald și Melania Trump au participat ieri la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Veteranilor, aceasta fiind prima apariție în public după anunțarea rezultatelor alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii, scrie ABC.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul a avut loc în Cimitirul Naţional Arlington, iar Trump a fost însoțit de soția sa, Melania, dar și de vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence.

Deși de obicei preferă să discute cu presa și să facă declarații, de această dată Trump a evitat camerele de luat vederi și nu a făcut vreun comentariu.

Trump nu a fost singurul care a comemorat această zi, președintele ales – Joe Biden – participând și el la o ceremonie în Philadelphia. Cei doi fii ai lui Biden, Beau și Hunter, au servit în armata Statelor Unite ale Americii.

Citește și: Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale

Anterior, în presă au apărut informații precum că Donald Trump ar fi jignit în nenumărate rânduri soldații americani uciși pe câmpul de luptă. Patru surse distincte susțin că președintele i-ar fi numit „fraieri” și „ratați” pe cei care și-au pierdut viața în război. Președintele a negat vehement toate aceste acuze.

Citește și: 

video | Primul discurs al lui Joe Biden, după ce a fost ales președintele SUA: Vom reface sufletul Americii

 

Articole asemănătoare

Back to top button