fbpx

Un muncitor al unei fabrici supraviețuiește în mod miraculos, după ce cade în cuva cu aluminiu topit la 720C

Un electrician în vârstă de 25 de ani a scăpat ca prin minune după ce a căzut într-un cuptor plin cu aluminiu lichid la 720C. În mod incredibil, în ciuda durerii arzătoare, bărbatul a reușit să se scoată din cuva de metal topit și este acum tratat la spital pentru arsuri, transmite AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul s-a produs în orașul St. Gallen, în nord-estul Elveției. Bărbatul efectua lucrări la un cuptor, când a căzut printr-o trapă în metalul fierbinte. Era scufundat până la genunchi în lichidul de aluminiu, dar, în ciuda faptului că se afla într-o agonie incredibilă, a reușit să se tragă afară.

După ce a fost dată alarma, medicii și paramedicii au fost chemați la fața locului înainte ca o ambulanță aeriană Rega să ajungă pentru a transporta victima la spital. Se pare că electricianul a suferit arsuri și răni grave în urma accidentului. Poliția locală investighează acum modul exact în care s-a produs acest incident îngrozitor.

În 2014, o explozie inexplicabilă la aceeași turnătorie s-a soldat cu un bărbat cu arsuri îngrozitoare la nivelul feței. La începutul acestei săptămâni, o femeie din același oraș elvețian a fost grav rănită într-un accident ciudat, când a fost călcată de trei ori de propria mașină. Femeia, în vârstă de 45 de ani, coborâse din mașină pentru a lua ceva din portbagaj, potrivit agenției elvețiene de știri ATS.

Dar ea a lăsat motorul pornit, iar vehiculul s-a rostogolit înapoi spre ea, înainte de a fi călcată în timp ce încerca să oprească vehiculul. Înainte ca ea să se poată ridica, mașina s-a izbit de o altă mașină și a ricoșat – lovind-o a doua oară, potrivit unui raport al poliției locale. În cele din urmă, vehiculul a lovit o bordură, ceea ce l-a făcut să intre în șoferul ghinionist pentru a treia oară, înainte de a se opri pe o barieră de lemn.Femeia a fost transportată la spital, unde se pare că se află încă în stare gravă.

Articole asemănătoare

Back to top button