fbpx

Tragica poveste a femeii care a intrat în comă la un an după nuntă și a murit după 31 de ani. Ce a făcut soțul ei în această perioadă

Italianca Miriam Visintin a murit după ce a fost mai bine de 31 de ani în comă, în urma unui accident de mașină. Miriam, din Riese, Veneto, era la volan în ajunul Crăciunului din 1991 și a pierdut controlul asupra mașinii din cauza poleiului, lovind un stâlp. A fost dusă la spital, iar Angelo Farina, soțul ei, cu care era căsătorită de un an și jumătate, a aflat că suferise o leziune cerebrală inoperabilă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Medicii i-au spus lui Angelo că soția lui, cel mai probabil, nu va trăi până dimineață. Dar Miriam a intrat în comă și a rămas în această stare mai mult de trei decenii. Fusese mutată recent la spitalul San Bassiano, din cauza acumulării de lichid în plămâni, dar pe data de 10 mai, starea ei s-a agravat și a murit, relatează La Repubblica, citată de Digi24.

Soțul ei, care i-a rămas în toți acești ani alături, a confirmat că soția lui a murit din cauza unui stop cardiac, spunând că „și-a găsit în sfârșit pacea”.

„Eram căsătoriți de doar un an și jumătate când a venit tragedia. Eram atât de tineri și aveam atât de multe planuri… Soarta a fost crudă cu ea. Nu merita toate astea”.

După accident, Angelo și-a continuat viața alături de o altă femeie, dar i-a rămas devotat lui Miriam și a mers la spital să o vadă în fiecare zi, uneori chiar și de două ori zi. Mergea să stea cu ea „măcar 15 minute, în pauza de prânz”. „Uneori am reușit să merg chiar și seara. Dacă aș da timpul înapoi, aș face totul la fel”, a spus el.

În timpul vizitelor, Angelo îi povestea ce s-a mai întâmplat în cursul zilei și alte lucruri pe care le-ar fi discutat în mod normal la sfârșitul unei zile.

Miriam a fost înmormântată în cursul weekendului trecut, în prezența familiei și a a cunoscuților. Cei apropiați au vorbit la ceremonie, printre ei și Angelo, care a spus că după accident a decis să rămână lângă ea până în ultimul moment. „A fost foarte greu. Nu este o situație ușor de acceptat. Am avut atât de multă furie în mine. O femeie atât de frumoasă, bună și specială nu ar fi trebuit să aibă soarta asta”.

Primarul din Cassola i-a adus și el un omagiu Miriam și a vorbit despre devotamentul lui Angelo într-un comunicat: „Ceea ce m-a frapat foarte mult, pe lângă faptul tragic de a petrece 31 de ani în comă, este devotamentul soțului ei. Într-o lume foarte egocentrică, acest exemplu ne dă motive să credem că încă există bunătate în lume”.

Articole asemănătoare

Back to top button