fbpx

O femeie este acuzată că și-a forțat adepții să înghită fecale umane, după ce ar fi pretins că este întruparea unei zeițe indiene

O femeie care a susținut că este întruchiparea unei zeițe indiene a fost acuzată că și-a abuzat adepții. Procurorii din Singapore au inculpat-o pentru 50 de fapte penale. Femeia și-ar fi obligat adepții să înghită fecale umane, le scotea dinții cu cleștele și i-a înșelat cu milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe numele lui Woo May Hoe, în vârstă de 52 de ani, au fost formulate 50 de acuzații de către procurorii din Singapore, scrie Digi24, cu referire la Insider.

Primele acuzații i-au fost aduse în octombrie 2020, dar de atunci ancheta a fost extinsă și pentru alte fapte penale.

Woo, care este arestată preventiv din octombrie 2020, este acuzată inclusiv că și-a forțat cinci adepți să mănânce fecale umane ca pedeapsă.

Procurorii o mai acuză pe Woo că a agresat fizic o femeie de 43 de ani și că i-a scos acesteia un dinte cu cleștele.

Totodată, femeia ar fi înșelat mai multe persoane, pe care le-a constrâns să îi dea milioane de dolari sub pretextul că va cumpăra vaci pe care să le doneze și pentru a-i ajuta spiritual pe cei păcăliți să se vindece de anumite boli pe care ei le aveau.

Una dintre victime i-a dat lui Woo 350.000 de dolari, în 2012 pentru a cumpăra animalele. Între 2013 și 2015 i-a mai dat 1,7 milioane de dolari, după ce Woo a convins-o că banii vor fi donați pentru construirea unui templu în India.

Cazul lui Woo prezintă asemănări cu unul similar, în care un bărbat din Thailanda s-a autoproclamat  „om sfânt”.  Bărbatul în vârstă de 75 de ani a condus o grupare în care îi obliga pe membri să bea urină și să mănânce fecale. Poliția a găsit aproximativ 11 cadavre în tabăra pe care o avea în junglă. Bărbatul a fost arestat în mai.

Articole asemănătoare

Back to top button