fbpx

Jucătorul care a semnat cu FC Barcelona la miezul nopții. Liverpool a ratat un transfer în ultimele minute

Atacantul Pierre-Emerick Aubameyang, în vârstă de 32 de ani, a semnat cu FC Barcelona în ultima oră a perioadei de mercato, scrie digisport.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Afacerea picase inițial, dar Arsenal a fost de acord în cele din urmă să renunțe gratis la Aubameyang. Pierre-Emerick Aubameyang câștiga aproximativ 420.000 de euro pe săptămână la Arsenal, astfel că „Tunarii” au fost încântați să scape de povara acestui salariu.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Aubameyang a semnat contractul chiar înainte de finalul perioadei de mercato, iar anunțul oficial ar urma să fie făcut în cursul zilei de marți.

FC Barcelona a fost nevoită să jongleze cu bugetul clubului, întrucât Ousmane Dembele (24 de ani) a rămas și el pe Camp Nou.

În acest sezon, Pierre-Emerick Aubameyang a reușit șapte goluri și două pase decisive în 15 meciuri. Aubameyang a intrat în conflict cu antrenorul Mikel Arteta la finalul anului trecut și a pierdut banderola de căpitan. Gabonezul juca pentru Arsenal din 2018, după transferul de la Borussia Dortmund.

Liverpool a ratat transferul lui Fabio Carvalho de la Fulham în ultimele minute

Fabio Carvalho (19 ani) a bătut palma cu Liverpool în finalul perioadei de mercato, dar actele nu au fost semnate la timp. Carvalho urma să semneze un contract valabil pe următorii cinci ani, iar Liverpool ar fi plătit 10 milioane de euro în schimbul său, dar afacerea nu a fost realizată în timp util.

Carvalho va rămâne la Fulham în continuare, rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada de mercato din vară.

Crescut de Fulham, Fabio Carvalho a evoluat în 25 de meciuri pentru echipa de seniori a clubului, unde a marcat opt goluri și a livrat patru pase decisive.

Articole asemănătoare

Back to top button