fbpx

foto, video | După o pauză de patru ani, Selena Gomez lansează două piese pentru un nou album. Să fie oare dedicate lui Justin Bieber?

Într-un interviu acordat lui Zane Lowe pentru emisiunea Beats 1, Selena Gomez a povestit despre cele două piese nou lansate și despre viitorul ei album.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gomez a dezvăluit că este fericită să împărtășească noile melodii cu fanii ei și că drept inspirație i-au servit propriile experiențe. „Lucrez la album timp de patru ani”, a spus Selena. „Nu am vrut să lansez nimic până acum doar pentru că nu mi se părea că este momentul potrivit”.

„Am învățat multe de la ultimul album și am vrut să transform cele învățate în ceva și mai bun și mă bucur că am făcut-o, pentru că anul acesta totul a început să curgă din mine” a mai adăugat interpreta.

Procesul îndelungat de dezvoltare a pieselor a fost necesar pentru că Selena a fost capabilă să obțină sentimentele și emoțiile în timp real, pe propria piele. „Această melodie a fost inspirată din multe lucruri care s-au întâmplat în viața mea de la lansarea ultimului meu album. Am considerat că este important să împărtășesc muzica, deoarece știu că drumul către descoperirea de sine vine în general prin cicatricile din viața unuia. Vreau ca oamenii să simtă speranța și să știe că veți ieși din cealaltă parte mai puternică și o versiune mai bună”, a spus tânăra în vârstă de 27 de ani.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Go behind the scenes of Lose You To Love Me on my IGTV. ❤

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez) pe

Conform Telegraph India, cele două videoclipuri au fost filmate de pe camera unui iPhone 11 Pro. Videoclipul pentru „Lose You to Love Me” are simplu alb-negru, cu Gomez în aceeași locație și în aceeași ținută. Aparatul foto surprinde emoțiile Selenei destul de aproape, deoarece cântă direct la aparatul foto. În timp de șapte zile, videoclipul a fost vizionat de peste 90 de milioane de ori pe YouTube, dovedindu-se a fi un hit instant. Peste 5 milioane de utilizatori au dat clic pe butonul de susținere.

În partea a doua, melodia conține două versuri care sună în felul următor: „In two months, you replaced us
Like it was easy”, ceea ce în traducere înseamnă „În două luni ne-ai „înlocuit”, de parcă ar fi fost ușor”. Din cauza acestei părți, mai mulți fani și-au creat impresia că piesa e dedciată lui Justin Bieber, care după doar două luni de la despărțirea cu Selena, pășea o nouă treaptă în relația sa cu modela Haley Baldwin.

Pe de altă parte, videoclipul pentru „Look At Her Now” este complet diferit. Gomez realizează coregrafii în video-ul colorat și poartă mai mult de o ținută. În șapte zile, videoclipul a înregistrat peste 54 de milioane de vizualizări pe canalul ei YouTube.

Pe internet se speculează că anterior, Justin Bieber ar fi știut că Selena ar putea vorbi despre despărțirea lor în noua sa melodie. După ce au avut o relație cu multe „urcușuri și coborâșuri”, Gomez și Bieber au încetat să mai fie un cuplu într-o zi de martie, în 2018.

Selena încă nu a dezvăluit cum va fi intitulat albumul său sau când va fi lansat. Ultimul ei album de studio, Revival, a fost lansat în 2015.

 

Articole asemănătoare

Back to top button