fbpx

foto | Ochi alungiți și negri sau păr scurt și roșcat? Cum arată o femeie „perfectă” în viziunea oamenilor din opt țări ale lumii

Fie că sunt înalte sau josuțe, suple sau corpolente, toate femeile sunt frumoase. Așadar, nu este de mirare că fiecare țară are propriile standarde de frumusețe, iar această noțiune este percepută diferit în diverse părți ale lumii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Irlanda

O femeie irlandeză are de obicei sprâncenele groase, pielea deschisă la culoare și buzele subțiri. Cele mai atrăgătoare trăsături sunt ochii verzi, pistruii și părul roșcat. Întrucât irlandezii preferă întotdeauna frumusețea naturală, ei apreciază toate aceste trăsături la o femeie.

Japonia

În majoritatea țărilor occidentale, un zâmbet perfect este de obicei asociat cu frumusețea, dar pentru Japonia lucrurile funcționează în mod invers. În această țară, femeile tinere se îndreaptă către clinici stomatologice pentru a-și face dinții să pară strâmbi. Acest aspect semi-vampir, sau yaeba, este de fapt considerat drăguț acolo, deoarece japonezii cred că este un simbol al frumuseții naturale și al tinereții.

Tajikistan

Sprâncenele stufoase, care sunt contopite deasupra nasului, au fost considerate sute de ani standardul frumuseții la femei. Cu ceva timp în urmă, a existat chiar și o superstiție comună – cu cât sprâncenele unei femei sunt mai apropiate una de celalaltă, cu atât soțul va fi mai tandru și atent cu partenera lui. În afară de asta, este considerat un simbol al purității și al inocenței. Multe femei încearcă să-și falsifice mono-sprânceana și să folosească ierburi pentru a favoriza creșterea firelor necesare.

Iran 

Statisticile arată că în Iran au loc cele mai multe intervenții chirurgicale la nas. Acest lucru nu este deloc surprinzător, întrucât femeile nu își pot folosi celelalte părți ale corpului pentru a atrage bărbații. Ele tind să petreacă mult timp lucrând asupra fețelor, în special asupra nasului.

Rinoplastia este foarte scumpă în această țară, așa că dacă o femeie a trecut prin ea, asta înseamnă că provine dintr-o familie bogată. Din această cauză, multe femei iraniene poartă bandajele mult timp după operația lor reală, doar pentru a arăta că sunt suficient de bogate. Unele dintre ele poartă chiar bandaje false pentru a crea impresia că au posibilități financiare mărețe.

Coreea de Sud

O femeie perfectă în Coreea de Sud are pielea albă impecabilă, nasul ascuțit și ochii mari. Forma feței ar trebui să semene cu o inimă, cu bărbia îngustă și fruntea mai largă. Pentru a atinge acest ideal, o mulțime de femei coreene cheltuie sute de mii de dolari pentru intervenții plastice.

Franța

Franțuzoaicele încurajează frumusețea naturală – nu poartă aproape niciun fel de machiaj, folosesc rar parfumuri și tind să își păstreze părul corporal. Francezii cred că adevărata frumusețe se reflectă în pielea unei femei, așa că, în loc de machiaj, încearcă să folosească mai multe creme și loțiuni pentru un ten perfect.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#armpit #armpitgirl #hairypitsfetish #hairypits #armpits #hairyarmpit #hairygirls #sexypits #femalehairy #axilapeluda #armpithairy #nature #naturalbeauties #beauty #armpitlover

Публикация от Hairy Armpits (@hairyarmpits)

Arabia Saudită

Ochii sunt oglinda sufletului unei persoane, iar femeile din Arabia Saudita dau un alt sens acestei zicale vechi. Deoarece nu își pot arăta cea mai mare parte a feței din cauza religiei, ele acordă o atenție deosebită frumuseții ochilor. Ele folosesc tot felul de farduri pentru a-și machia ochii.

Etiopia

În Etiopia, atunci când devine fertilă, femeii i se înlătură cei doi incisivi inferiori pentru a i se face un piercing în buza de jos. Această procedură continuă cu introducerea unui disc de lemn. Pe măsură de femeia crește, discurile sunt înlocuite cu unele mai mari, pentru a mări tot mai mult buza.

Acest lucru este privit de băștinași ca fiind un simbol al maturității feminine ce atrage bărbații spre căsătorie.

Foto:brightisde.com

Aceste studii, poze și informații au fost alese cu grijă de către cei de la brightside.com, pentru ca fiecare dintre noi să înțeleagă că frumusețea este o noțiune relativă și nu există un ideal al „perfecțiunii întruchipate”.

Fiecare dintre noi e frumos în felul său, depinde doar cu ce ochi ne privim pe noi înșine.

Articole asemănătoare

Back to top button