fbpx

A adoptat o fetiță cu Sindromul Down care fusese refuzată de 20 de familii. Cine este „responsabil” de această faptă demnă de respect?

Avea doar 13 zile pe când mama ei naturală a abandonat-o din pricina stării ei de sănătate, iar mai apoi, cel puțin 20 de famii au refuzat să o adopte. Este povestea micuței Alba, care după mult chin și suferință a făcut cunoștință în sfârșit cu ce înseamnă „dragoste de părinte”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Luca Trapanese a primit custodia fetiței, care nu avea nici măcar o lună. „De la vârsta de 14 ani am participat ca voluntar, am lucrat cu persoane cu dizabilități și am simțit că am experiența necesară să mă descurc cu ea. Când am ținut-o prima oară în brațe, am fost foarte fericit. Am simțit că este fiica mea”, a declarat tatăl adoptiv, citat de jurnaltv.md.

„Atunci a fost prima oară când am ținut în brațe un nou-născut. Înainte de acel moment, mi-era frică. Dar când am ținut-o pe Alba, am știut că sunt pregătit să fiu tatăl ei”, a povestit Luca Trapanese. La început, bărbatul a decis să își facă publică povestea pe pagina sa de Instagram, iar datorită acestui fapt a strâns în timp record un număr mare de urmăritori, emoționați de fapta sa eroică.

Articole asemănătoare

Back to top button