fbpx

Năstase promite că va curăța imediat Republica Moldova de spioni străini, dacă va ajunge președinte

„Imediat după ce voi prelua mandatul de președinte, voi curăța întreaga țară de spioni, până la ultimul, și nu voi mai permite ca Republica Moldova să fie un poligon experimental pentru astfel de indivizi”. Declarația îi aparține liderului Platformei DA, Andrei Năstase, și a fost făcută în cadrul unui interviu pentru psnews.ro, la scurt timp după ce a depus un denunț la Procuratura Generală pe numele lui Igor Dodon, pe care-l acuză de trădare de Patrie, abuz de putere și depășire a atribuțiilor de serviciu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Se întâmplă după ce într-o investigație Rise Moldova se arată că Igor Dodon ar fi primit indicații de la factori de decizie de la Moscova și ar fi furnizat ilegal părții ruse mai multe informații din cercurile puterii de la Chișinău.

Potrivit lui Andrei Năstase, instituția prezidențială din Republica Moldova a fost complet decredibilizată de acest președinte, oamenii nu mai au încredere în nici o altă instituție a statului, dar cel mai grav, impunitatea se manifestă cel mai pregnant în ceea ce-l privește pe Igor Dodon.

Procuratura Generală pare pur și simplu încremenită și așteaptă parcă deznodământul acestor alegeri prezidențiale. Situația este extrem de delicată, iar potențiala fraudare a alegerilor prezidențiale de către Igor Dodon devine din ce în ce mai probabilă în actualul context”, a declarat Năstase în cadrul interviului.

Totodată, liderul Platformei DA consideră că Igor Dodon „este cel mai slab și iresponsabil președinte pe care putea să-l aibă Moldova vreodată”.

Are un dublu limbaj diplomatic, este oportunist și populist în egală măsură. Dar, cel mai grav lucru este că acest Igor Dodon este un om slab, fără principii și extrem de vulnerabil. Majoritatea oamenilor din Republica Moldova știu acest lucru și au înțeles în acești patru ani care au trecut că nimic nu poate fi mai dăunător pentru viitorul nostru decât o altă perioadă de patru ani cu acest președinte în fruntea țării. Igor Dodon, imediat după ce a primit pe țeavă guvernarea de la fostul guvern pro-european, a aruncat Moldova într-o criză generalizată socială, economică și sanitară. Deciziile acestuia sunt în proporție de 100% electorale, nu au nimic în comun cu agenda oamenilor și parazitează complet întregul nostru ecosistem.

Oamenii văd, înțeleg și vor acționa în consecință. Oamenii își doresc un președinte corect, onest, ferm și foarte angajat să ofere Moldovei un parcurs european. Din MOLDOVA DE MÂINE, așa cum se numește proiectul meu prezidențial, Igor Dodon și exponenții regimului oligarhic preluat de la fugarul Vladimir Plahotniuc nu vor face parte. Iar decizia oamenilor va fi suverană. Vă spun încă de acum că acest Igor Dodon este deja istorie”, a adăugat candidatul la prezidențiale.

Citește și: doc, video | Năstase l-a denunțat pe Dodon la Procuratură: Cere investigarea sa pentru trădare de Patrie, abuz de putere și depășire a atribuțiilor

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button