fbpx

video | „Miza e uriașă”. Năstase îndeamnă bărbații să meargă la secțiile de votare din zona de securitate: „Voi fi acolo încă din noapte”

Andrei Năstase se declară încrezător că va câștiga scrutinul prezidențial. În același timp, el susține că alegerile ar putea fi fraudate și anunță mobilizarea bărbaților pentru a preveni încălcările la secțiile de votare destinate cetățenilor din stânga Nistrului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, Republica Moldova este în mare pericol, iar Igor Dodon, în complicitate cu autoritățile separatiste, ar pune la cale fraudarea a alegerilor. Liderul Platformei DA afirmă că obiectivul esențial al presupusei operațiuni ar fi ca „pentru ziua de 1 noiembrie, obținerea în acest prim tur de scrutin al unui scor electoral care să aibă în față cifra 4”.

„Angajații MAI ar putea fi obligați să tolereze fraudarea”

În același timp, conform lui Năstase, forțele MAI care vor fi dislocate în teren în ziua votului ar putea să fie obligate să tolereze, la ordin, fraudarea care s-ar pregăti. Mai mult, el face referire și la faptul „șeful Securității Interne din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat, instituție subordonată lui Igor Dodon, a fost detașat în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Dubăsari, instituție care urmează să asigure respectarea ordinii publice, securitatea secțiilor de votare și a buletinelor de vot din mai multe localități de la Nistru”.

„Situația este cu adevărat critică, aproape explozivă, dacă ținem cont că în teritoriu oamenii drepți, cinstiți și curajoși ai Moldovei, înțelegând foarte bine ceea ce se pune la cale, au decis să se organizeze. Un exemplu demn de toată laudă este inițiativa cetățenilor din Varnița, care se organizează pentru a nu permite votul transnistrean organizat contra-cost în localitatea lor.

Atenție, fac referire la bărbați civili, foarte îngrijorați de evenimentele pe care Igor Dodon și PSRM le pregătesc pentru ziua votului, având sprijinul total al autorităților separatiste de la Tiraspol și binecuvântarea Moscovei. (…)

Platforma Demnitate și Adevar se organizează din acest moment pentru a apăra Republica Moldova, cu propriile sale resurse umane, de asaltul oligarhic care se pregătește deja. Deschidem liste de înscriere pentru toți bărbații în putere ai acestei țări care se simt în stare și sunt pregătiți să meargă alături de noi în zona celor 42 de secții de votare, așa încât în conformitate cu cadrul normativ electoral să nu permitem transportul organizat, cu autobuze, al persoanelor din stânga Nistrului, pentru fraudarea acestor alegeri în favoarea lui Igor Dodon.

Plecarea se va face organizat, de la sediul Platformei Demnitate și Adevăr, din str. 31 August nr. 15, duminică, pe 1 noiembrie, ora 2 dimineața. Primul nume înscris pe liste este numele meu. În calitate de candidat al Platformei Demnitate și Adevăr la aceste alegeri prezidențiale și viitor Comandant suprem al Forțelor Armate anunț că nu am de gând să-i las pe Dodon, pe Gușan, pe Krasnoselski sau pe nu știu care general KGB să tranzacționeze în continuare viitorul nostru și al Moldovei.

Încă din noaptea de sâmbătă spre duminică, voi fi prezent, alături de colegii mei și de toți bărbații adevărați ai acestei țări, în zona de securitate, pentru a proteja cele 42 de secții de votare. Între forțele și interesele străine și separatiste și democrația din Republica Moldova pentru care lupt de 10 ani, voi fi eu și colegii mei. Peste noi, de aceasta dată, nu se va mai trece!”, susține Năstase.

Ambasadele României și a Statelor Unite ale Americii, rugate să monitorizeze activitățile de pe 1 noiembrie

Totodată, politicianul se adresează către ambasadele României și a Statelor Unite ale Americii să monitorizeze la detaliu toate activitățile care se vor derula pe parcursul zilei de 1 noiembrie. În același timp, Năstase face apel către Igor Dodon, Ion Chicu și Pavel Voicu, îndemnându-i să renunțe la fraudarea scrutinului.

„Mă adresez și oligarhiei din stânga Nistrului și autointitulatului lider Vadim Krasnoselski. Nu trimiteți autobuze cu oameni către secțiile de vot, pentru că nu vor trece de noi și de lege. Nu generați, prin deciziile voastre, evenimente reprobabile. Nu provocați violențe, nu are rost! Epoca lui Igor Dodon s-a încheiat. Vă rog să pricepeți că de această dată este imposibil să faceți ceea ce ați făcut și în 2016, și în 2019. De această dată, vom apăra fizic Moldova, legile ei și dreptul la democrație al poporului nostru.

Fac un apel foarte clar și ferm către toți oligarhii și „șmecherii timpului” care au de gând să folosească ziua de 1 noiembrie pentru a prelua direct sau indirect puterea în Republica Moldova. Plahotniuc, stai departe de Republica Moldova, nu încerca nimic, vei avea de a face din nou cu mine”, a punctat Năstase.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button