fbpx

De ce nu a vorbit Năstase pe scena protestului de duminică, 6 decembrie? Răspunsul liderului Platformei DA

„Așa s-a întâmplat”. Este o parte din răspunsul oferit de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, întrebat de ce nu a vorbit de pe scenă la protestul de duminică, 6 decembrie, în care câteva mii de cetățeni au cerut demisia Guvernului Chicu și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi și: foto | Măști, pancarte, drapele. Protestul din centrul Capitalei în imagini

Deși mai mulți lideri ai unor partide politice de dreapta (Maia Sandu – PAS, Octavian Țîcu – PUN, Dorin Chirtoacă – UNIREA) au vorbit de pe scenă, Andrei Năstase a stat în mulțime, așa cum au făcut și liderii PN (Renato Usatîi), Pro Moldova (Andrian Candu) și PDM (Pavel Filip).

Platforma DA nu se ține într-un om. Un reprezentant al Platformei DA a fost Alexandru Slusari, care nu doar a vorbit de acolo, dar a și prezentat planul de acțiune al Platformei DA, viziunea de depășire a crizei politice în care ne aflăm”, a declarat Andrei Năstase, întrebat de ce nu a urcat pe scenă.

Cinci ani am stat la proteste nu am lipsit niciodată de pe scenă. Nu cred că a fost vreun protest în cinci ani la care să nu fiu pe scenă și atunci am fost printre oameni. Amintiți-vă sutele de fotografii. De data asta am rămas doar în mulțime. Așa s-a întâmplat”, a spus liderul Platformei DA, invitat la emisiunea „Politica” de la TV8.

Întrebat dacă a fost inclus în lista de vorbitori, Năstase a răspuns că nu știe pentru că nu el a făcut lista.

Domnul Slusari a prezentat programul pe care noi l-am convenit și pe care eu l-am prezentat anterior între-o postare. Credeți dumneavoastră că acum pe cei care ne privesc de acasă îi interesează cine și ce a vorbit la mitingul de duminică?”, a întrebat politicianul.

Nu cred că dacă aș fi cerut să mă ridic pe scenă, cineva ar fi spus nu”, a conchis acesta.

Citește și: Rezoluția protestului din PMAN: Cele trei revendicări anunțate în fața mulțimii

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button