fbpx

Vrei să vezi în real arme și tehnică militară? De Ziua Armatei Naționale, Ministerul Apărării te invită la Ziua Ușilor Deschise

Pentru al doilea an consecutiv, cu ocazia Zilei Armatei Naționale, Ministerul Apărării organizează un eveniment public, și anume Ziua Ușilor Deschise.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul care a început astăzi la ora 10:00, are în program ceremonia militar-protocolară, un recital al Orchestrei Prezidențiale și al ansamblului de muzică populară „Doina Armatei”, excerciții demonstrative ale companiei de cercetare a Brigăzii „Ștefan cel Mare”, dar și un spectacol al Batalionului cu destinație specială „Fulger”.

Mai mult decât atât, cei prezenți la eveniment vor putea vedea și exercițiile de mânuire a armei, executate de Batalionul de gardă, vor putea asculta cântece de cătănie și admira dansuri tradiționale.

Totodată, va avea loc un recital al artiștilor autohtoni: Ion Rață, Cristina Scarlat, Aurel Chirtoacă, Roman Nirca, Natalia Proca, Gheorghe Nichiforeac, dar și o paradă a uniformelor militare.

Nu în ultimul rând, în cadrul evenimentului vor fi prezentate expoziţii de armament şi tehnică militară, fotografii şi drapele istorice.

Doritorii de a participa la Ziua Ușilor Deschise a Ministerului Apărării, sunt așteptați la sediul instituției, pe strada Șoseaua Hîncești 84, unde vor avea parte de concursuri și surprize din partea militarilor subdiviziunilor Armatei Naţionale.

Articole asemănătoare

Back to top button