fbpx

Vrei bunăstare și armonie în casă? Obiectele pe care trebuie să le ai pentru a trăi prosper

Norocul poate bate la ușă în orice moment. Chiar și așa, noi suntem cei care îl putem atrage prin lucrurile simple, pe care să le ținem în casă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chiar dacă nu suntem cu toții superstițioși, atunci când decorăm locuința, putem găsi elemente interesante, care să ne aducă prosperitate, dar și să se încadreze perfect în design.

Pești

Se consideră că obiectele care îi reprezintă aduc bani. Așadar, se pare că nu trebuie să arunci serviciul vechi, moștenit de la bunica, Iar dacă nu îl ai, fă-ți viața mai colorată cu un acvariu. Apropo, trebuie să ai opt sau nouă peștișori pentru a prinde norocul la bani.

Bambus

Planta este aducătoare de pace. De asemenea, printre plantele de cameră considerate aducătoare de noroc se mai numără orhideea și ficusul. Se consideră că ele pot chiar și să îți ridice moralul.

Potcova

De regulă, aceasta se atârnă la ușă și aduce noroc tuturor celor care intră, însă este important modul în care este poziționată. Bunăoară, dacă o lași în jos, norocul va curge în viețile celor care trec pe sub ea.

Ghinde

În vechime acestea erau considerate sacre, iar până acum se mai crede că ele pot atrage banii în viața noastră. Puteți umple boluri cu ghinde sau puteți decora casa cu elemente care le conțin, de exemplu coronițe, pentru a trăi prosper.

Cristale

Ele ne fac mai creativi și inspirați. Așadar, pentru un plus de culoare în viață este recomandat să fie în locuință. Cuarțul, de exemplu, aduce energie pozitivă, iar ametistul calmează.

Elefanți

Reprezintă simbolul înțelepciunii și puterii. Statuetele lor vor atrage în locuință energia pozitivă și vor bucura ochiul, dar și te vor face să zâmbești când le vezi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button