fbpx

video | Vindeau droguri de tip PVP în capitală. Momentul în care membrii unui grup criminal sunt puși la pământ de oamenii legii

Un grup criminal organizat, specializat în punerea în circulație a substanțelor psihotrope de tip PVP în proporții deosebit de mari, a fost anihilat de oamenii legii. Polițiștii și procurorii au identificat trei membri activi ai grupării, doi bărbați în vârstă de 24 și 40 de ani și o tânără de 19 ani, locuitori ai municipiul Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Investigațiile s-au desfășurat pe parcursul lunii octombrie – decembrie 2019. La 6 decembrie curent, cei trei au fost reținuți în flagrant în timpul realizării uneii tranzacții de comercializare a substanțelor psihotrope.

Urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, au fost ridicate și confiscate droguri de tip PVP, pachețele pentru ambalare și aparate artizanale pentru consumul substanțelor stupefiante.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vinovăția suspecților va fi demonstrată, aceștia riscă pedeapsă cu închisoarea de la șapte la 15 ani.

În privința celor doi bărbați a fost emis mandat de arest pentru un termen de 30 de zile, iar tânăra se află în arest la domiciliu.

Articole asemănătoare

Back to top button