fbpx

video | Primele victime ale manifestațiilor din fața Parlamentului: Mai mulți ofițeri au fost traumatizați, iar o jurnalistă – stropită cu gaz lacrimogen

Mai mulți ofițeri mobilizați să asigure ordinea publică în timpul protestului din fața Parlamentului au fost traumatizați. O secvență video în care carabinierii sunt ajutați de medici a fost publicată pe un canal de Telegram apropiat Executivului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Silvia Vetcu, ofițera de presă a IGP, a confirmat pentru ZUGO informația. Potrivit ei, au avut de suferit patru ofițeri care erau antrenați la asigurarea ordinii publice.

Din înregistrare vedem cum aceștia, însoțiți de doctori, urcă în ambulanță. Deocamdată nu este clar ce fel de traumatisme au suportat ei.

Totodată, jurnalistul Vitalie Călugăreanu a scris pe Facebook că o colegă de-a sa ar fi suferit în timpul manifestațiilor. Aceasta ar fi fost stropită cu gaz lacrimogen în timp ce realiza un reportaj în timpul evenimentului.

Precizăm că, agricultorii au urcat astăzi cu tractoarele pe treptele Legislativului. Aceștia sunt nemulțumiți de mai multe prevederi ale politicii bugetar-fiscale, iar deputații au inițiat discuții cu reprezentanți ai lor.

Totodată, din cauza manifestațiilor, circulația transportului public a fost perturbată. RTEC a anunțat că mai multe rute de troleibuz, care circulă de regulă pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, au fost redirecționate pe str. București.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button