fbpx

video | Președintele țării îi preîntâmpină pe agenții care majorează prețurile la măștile medicale: „O s-o luați peste mâini”

Igor Dodon a filmat o nouă ediție a emisiunii „Președintele Răspunde”, unde a abordat câteva teme actuale, printre care: epidemia de coronavirus, suspiciunile precum că prețurile la măștile medicale au fost majorate exagerat, salariile judecătorilor și activitatea Guvernului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În contextul în care a fost emis Cod galben de alertă privind coronavirusul în Moldova, mai multe farmacii ar fi majorat prețul la măștile medicale și anumite medicamente.

„Guvernul deja a luat o decizie, organele de control vor merge în toate farmaciile. Și eu vreau să vă preîntâmpin: o s-o luați peste mâini, agenți economici, cei care încercați să face business pe nevoile oamenilor, nu vă bateți joc”, a declarat Dodon.

Cât despre coronavirus și măsurile luate de autorități, Dodon a spus: „Noi nu vom închide frontierele. Cei care vin și prezintă riscuri vor fi plasați în carantină. Sunt categoric împotrivă ca noi să interzicem revenirea moldovenilor acasă… Panica face ravagii mai mari decât coronavirusul”.

Vezi mai jos noua ediție a emisiunii.

Articole asemănătoare

Back to top button