fbpx

video | „Porumbeii n-au nicio vină”. Maia Sandu hrănește păsările din fața Catedralei

Maia Sandu a publicat un nou clip pe contul său de Tik Tok. De această dată, candidata la prezidențiale hrănește păsările din scuarul Catedralei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În descrierea postării, Maia Sandu a scris „Porumbeii n-au nicio vină”. Aceasta ar fi făcut aluzie la o declarație anterioară de a lui Igor Dodon, care se compara cu un porumbel.

Amintim că, pe 3 noiembrie, actualul președinte al Republicii Moldova a transmis un mesaj alegătorilor în cadrul unui briefing. El i-a îndemnat să nu schimbe „porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”.

Pe parcursul campaniei electorale, Dodon a făcut mai multe comparații între sine și contracandidata sa în turul doi al prezidențialelor, Maia Sandu. Acesta a menționat că fiecare dintre noi are ce pierde și a reiterat mesajul său mai vechi care spunea că va fi „președintele tuturor”.

Turul doi al alegerilor prezidențiale din Moldova se va desfășura mâine, 15 noiembrie. Cetățenii vor trebui să aleagă între candidatul independent – Igor Dodon și candidata PAS – Maia Sandu.

@maiasandu2020Porumbeii n-au nicio vină.##maiasandu2020♬ original sound – MaiaSandu

Articole asemănătoare

Back to top button