fbpx

video | „Încă îmi tremură vocea de spaima trasă”: Un șofer acuză un echipaj INSP că l-a șicanat în trafic. Reacția Poliției

Un șofer din capitală acuză un echipaj INSP că l-a șicanat în trafic. Incidentul s-ar fi întâmplat pe traseul Chișinău-Orhei-Bălți. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit declarațiilor șoferului, un echipaj INSP care însoțea cel puțin un automobil fără însemne speciale, cu un ofițer în uniformă la bord, a şicanat alte câteva mașini în trafic.

La încercarea sa de a depăşi această coloană neoficială, șoferul ar fi fost înjurat și tras pe dreapta, fiind sancționat pentru o încălcare mai veche.

„Sper din suflet că astfel de practici sunt izolate și că autoritățile noastre vor taxa un astfel de comportament abuziv al angajaților săi”, a scris bărbatul pe rețelele de socializare.

Inspectoratul Naţional de Securitate Publică (INSP) a venit cu o reacție și a relatat că echipajul se afla într-o misiune de serviciu. Potrivit autorităților, „echipajul de Poliţie a încercat de fapt de câteva ori să blocheze acțiunile ilegale ale câtorva dintre șoferi, inclusiv a celui care a formulat plângerea, toţi nesubordonându-se cerințelor agenților de patrulare”.

„INSP nu este obligat să comunice fiecărui conducător auto momentul în care se desfăşoară vreo misiune sau vreun astfel de exerciţiu! Din contra, el trebuie să se subordoneze cerinţelor legale! Astfel spus, fiţi atenţi pe viitor!”, afirmă autoritățile.

Articole asemănătoare

Back to top button