fbpx

video | Droguri de cinci milioane de lei, ridicate de oamenii legii. Patru indivizi ar fi intenționat să le vândă la nordul țării

Un grup criminal, specializat în vânzarea drogurilor, a fost destructura la nordul țării. Oamenii legii au ridicat substanțe narcotice de aproximativ cinci milioane de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Drogurile sintetice de tip PVP ar fi fost comercializare prin intermediul magazinelor online. Ca urmare a efectuării măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au stabilit că, în perioada mai – septembrie 2021, patru bărbați cu vârstele cuprinse între 21 și 31 de ani, ar fi pus în circulație substanțe interzise în proporții deosebit de mari.

Acestea ar fi fost vândute pe teritoriul municipiului Bălți și în zona de nord a Republicii Moldova. Oamenii legii au efectuat nouă percheziții la domiciliile suspecților, în cadrul cărora au depistat: 5,5 kg de PVP-sare, un kg de marijuana, opt telefoane mobile, cartele SIM, mijloace bănești în sumă de 32.000 de lei și 50 euro, cântare electronice, aparat confecționat artizanal pentru consumul drogurilor, dar și materiale care urmau să fie utilizate pentru substanțelor narcotice.

Persoanelor suspectate de comiterea infracțiunii le-a fost aplicată măsura preventivă de arest. Dacă li se demonstrează vina, ele riscă până la 15 ani de pușcărie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button