fbpx

video | Crimă odioasă la Criuleni. Un tânăr povestește cum l-ar fi omorât pe concubinul mamei sale și i-ar fi ascuns cadavrul în beci

Un tânăr de 25 de ani și mama acestuia, în vârstă de 47 de ani, au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți de omor. Aceștia l-ar fi ucis pe concubinul femeii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, în adresa Inspectoratului Național de Investigații a parvenit o informație operativă precum că într-o localitate din raionul Criuleni a fost săvârșit un omor, iar cadavrul a fost îngropat în grădina casei unde locuia victima. 

Oamenii legii au efectuat măsuri speciale de investigație și au stabilit că o familie a închiriat casa unde s-a produs crima și a trăit acolo timp de șase luni. În ianuarie, ca urmare unui conflict care s-a iscat între concubini, femeia împreună cu feciorul său i-ar fi aplicat bărbatului multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului. Ulterior, aceștia l-ar fi legat și l-ar fi lăsat să zacă. A doua zi bănuiții ar fi dus corpul neînsuflețit în beci, i-ar apoi l-ar fi îngropat în grădină.

Cadavrul a fost depistat și exhumat, iar suspecții – reținuți pentru 72 de ore. În cadrul audierilor, cei doi și-au recunoscut fapta. Dacă instanța îi va găsi vinovați, ei riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Articole asemănătoare

Back to top button