fbpx

Și-a omorât în bătaie partenerul de pahar. Un tânăr din Nisporeni a fost reținut

Un bărbat de 61 de ani a decedat în urma unei bătăi iscate ca urmare a unui conflict avut cu un consătean de 24 de ani. Totul s-a întâmplat pe fonul consumului de alcool.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La 14 noiembrie, ora 18:25, oamenii legii au fost informați precum că într-o localitate din raionul Nisporeni a fost omorâtă o persoană.

Potrivit ofițerei de presă a IP Nisporeni, Cristina Vicol, polițiștii au stabilit că duminică cei doi au consumat alcool la domiciliul tânărului. În jurul orei 17:30, aceștia au decis să meargă împreună la magazinul din sat pentru a procura țigări și pentru a mai consuma băuturi alcoolice.

Întorcându-se de la magazin, în stradă, în jurul orei 18:15, între aceștia s-a iscat un conflict în urma căruia tânărul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în regiunea capului amicului său, care a căzut la sol. Realizând cele întâmplate, făptașul a apelat serviciul 112, comunicând despre fapta săvârșită.

La fața locului s-a deplasat Serviciul medical de urgență, care a constatat decesul bărbatului.

Făptașul locuiește de unul singur, nu este angajat în câmpul muncii, se afla în vizorul poliției, anterior fiind judecat pentru violență în familie. Victima nu se afla în vizorul poliției.

Suspectul și-a recunoscut vina. În prezent, acesta este reținut și urmează a fi cercetat penal pentru omor.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button