fbpx

Secretarul general al Guvernului, Dumitru Udrea, a demisionat. Cine i-a luat locul

Secretarul general al Guvernului, Dumitru Udrea, și-a anunțat demisia din funcție în dimineața zilei de 23 noiembrie. Cererea de demisie a fost aprobată în aceiași zi de Guvern, în cadrul ședinței care a avut loc la Edineț. Tot în cadrul ședinței, Igor Talmazan a fost numit noul secretar general.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Membrii Cabinetului de miniștri, reuniți astăzi în ședință, au acceptat cererea de demisie a secretarului general al Guvernului, Dumitru Udrea.

Îi mulțumim, domnului Udrea. A pus bazele unor lucruri la cancelarie, în calitate de secretar general”, a declarat prim-ministra Natalia Gavrilița.

Dumitru Udrea a confirmat informațiile printr-o postare pe rețelele de socializare, unde a spus că a acceptat invitația de a ocupa funcția de secretar general pentru a contribui la un viitor mai bun al Republicii Moldova și a fi alături de echipa guvernamentală prin inițierea unor procese importante pentru dezvoltarea europeană a Republicii Moldova.

Sunt încrezător că drumurile noastre se vor intersecta în viitor, iar eu mă voi dedica în continuare bunăstării țării mele”, a concluzionat Udrea în postare.

Dumitru Udrea a deținut funcția de secretar general al Guvernului din luna decembrie a anului 2021.

De asemenea, Executivul a aprobat numirea lui Igor Talmazan, actualul șef al Serviciului Vamal, în funcția de secretar general al Guvernului. Interimatul şefiei la autoritatea vamală va fi realizat de Nicolae Vutcariov, director adjunct la Serviciul Vamal.

Articole asemănătoare

Back to top button