fbpx

Program gratuit de stagiu în SUA. Professional Fellows a deschis aplicările

Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Republica Moldova au anunțat o nouă rundă de selecție pentru Programul de stagiu profesional în SUA. Termenul limită de aplicare este 31 ianuarie 2023.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Programul Professional Fellows selectează persoanele cu vârsta cuprinsă între 25-35 de ani din Republica Moldova care activează în domenii precum guvernare și societate, oferind acestora posibilitatea de a dobândi abilități și experiență profesională printr-o bursă în Statele Unite ale Americii în toamna 2023 sau primăvara 2024.

Programul oferă un stagiu profesional de 5-6 săptămâni într-o instituție publică sau ONG din Statele Unite pentru o experiență de dezvoltare profesională personalizată și acoperă toate cheltuielile asociate cu călătoria internațională: viza tip J1, asigurarea medicală, costurile de bază de trai în State.

Prin participare în cadrul programului, veți obține cunoștințe de bază despre cum funcționează instituțiile guvernamentale și nonguvernamentale din Statele Unite, veți călători și intra în contact cu nativii americani, și nu în ultimul rând veți deveni parte a rețelei de alumni Professional Fellows, extinzând rețeaua globală de profesioniști.

Pentru aplicări, intrați pe site-ul proffesionalfellows.org.

Articole asemănătoare

Back to top button