fbpx

Poliția, despre protestul Partidului Șor: „Atât organizatorii, cât și participanții au încălcat prevederile”

Inspectoratul General al Poliției (IGP) revine cu detalii despre manifestațiile din fața Președinției, organizate de Partidul Șor, duminică, 25 septembrie. Oamenii legii se plâng că organizatorii, dar și participanții la protest au încălcat în mod repetat prevederile Declarației prealabile depuse la Primărie și a Legii cu privire la întruniri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit forțelor de ordine, circa 5800-6000 de oameni s-au adunat în centrul capitalei pentru a protesta. Totodată, organizatorul acțiunii s-ar fi eschivat de la dialogul cu forțele de ordine, fapt care urmează a fi documentat în condițiile legii, susține Poliția.

„Cu părere de rău, atât organizatorii, cât și participanții la protest au încălcat prevederile Declarației prealabile depuse la Primărie și a Legii cu privire la întruniri, inclusiv locul desfășurării acțiunii de protest, evitarea acțiunilor provocatoare, menținerea ordinii publice, etc”, se arată într-o notă a IGP.

Mai mult, participanții la protest ar fi atacat forțele de ordine cu diferite obiecte, iar atunci când au fost somați, ar fi refuzat să se conformeze cerințelor.

 

Articole asemănătoare

Back to top button