fbpx

Parlamentul a constituit Comisia privind investigarea răpirii lui Ceaus

Răpirea lui Nicolae Ceaus va fi investigată de o Comisie parlamentară. Un proiect în acest sens a fost votat de către deputați vineri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Comisia va avea nouă membri din toate fracțiunile: Vasile-Andrei Năstase (președintele Comisiei), Adrian Lebedinschi (vicepreședinte al Comisiei), Grigore Novac (secretarul Comisiei), precum și Alexandru Jizdan, Vladimir Cebotari, Grigore Repeșciuc, Vadim Fotescu, Oazu Nantoi, Fiodor Gagauz (membri). Aceasta va audia instituțiile care investighează cazul, a audia părțile și persoanele implicate și a veni cu un raport în fața Parlamentului.

Subiectul a stârnit mai multe discuții și acuzații în plenul Parlamentului. Unii deputați au dat vina pe Serviciul de Informații și Securitate și Ministerul de Interne, iar alții – pe șefa statului.

Amintim că, fost judecător ucrainean, Nicolae Ceaus, a fost răpit dintr-o curte din centrul capitalei. Ulterior, Pavel Voicu anunța că au fost stabilite persoanele care ar fi săvârșit crima, dar unele dintre ele au părăsit deja țara. Între timp, în spațiul public se vehiculează că totul ar fi fost organizat de serviciile speciale din țara vecină.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button